Coaching in Toscane  Referenties

Een week de focus op jezelf

Waarom doe je wat je doet, zelfs als het niet is wat je wilt? We vermijden vaak om te kiezen, tegelijkertijd geeft dat vaak een onprettig gevoel. Waarom aarzel je om die volgende stap te zetten? Wat zijn de twijfels en obstakels die je tegenhouden? Wat heb je nodig om uiteindelijk die keuze te maken is een vraag waar we mee aan de slag gaan. Soms is een wekelijkse coachingssessie van een uur niet genoeg als je een nieuwe koers wilt uitzetten, belangrijke beslissingen moet nemen of eindelijk in beweging wilt komen. Dit vraagt soms net dat beetje extra. Een week coaching in het buitenland is als een diepte-investering. Hier worden beslissingen genomen, keuzes gemaakt, worden belemmeringen inzichtelijk en groeit het zelfvertrouwen.

Nieuw uitzicht geeft nieuw inzicht 😊

Een coachingsweek midden in de Toscaanse heuvels is een cadeau aan jezelf! Een week waarin jij helemaal centraal staat. We gaan intensief aan de slag met je persoonlijke vraagstukken waar door de waan van de dag soms net te weinig tijd en aandacht voor is. Ik zet je aan tot zelfreflectie om zo te komen tot nieuwe inzichten. Samen streven we naar groei en verheldering.

Waarom naar het buitenland gaan voor coaching? 

Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je weg bent uit je dagelijkse omgeving en afstand neemt van je werkplek, coaching veel meer impact heeft en sneller resultaat geeft. Even geen afleiding van het thuisfront maar wel de inspirerende en magische omgeving van het Toscaanse landschap. Je kunt je gedurende een aantal aaneengesloten dagen focussen op jouw persoonlijke vraagstuk en daardoor kun je beter tot de kern komen. De rust, ontspanning en de ongedwongen sfeer ondersteunen dit proces. Vele gasten van de afgelopen jaren spreken over een keerpunt in hun leven, voor velen is de coaching in het buitenland een levenservaring.

Na je verblijf in Toscane ga je gegarandeerd geïnspireerd en vol nieuwe energie naar huis.

Wil je een idee hebben wat voor vraagstukken er zoal aan de orde komen tijdens de coaching? Hier kun je een aantal indrukken opdoen. Al realiseer ik me dat iedere vraag uniek is.

Hoe verloopt je coachingsreis?

Vooraf: We starten het coachingstraject met een intakegesprek, bij voorkeur face-to-face in Nederland. Zo maken we alvast kennis en kunnen we het hebben over wat jij graag wilt bereiken met de coaching. Vervolgens doe ik je een voorstel op maat aangezien geen traject gelijk is. Op die manier gaan we goed voorbereid van start.

De Toscaanse week: Iedere dag hebben we een coachingsgesprek, een-op-een, van meerdere uren per dag. Dit doen we in de tuin, al lopend in de directe omgeving of in Casa di Mirjam. Gedurende de week maak je de balans op, bepaal je hoe jij je leven verder wilt vormgeven en welke keuzes je wel of niet gaat maken.

Naast de gesprekken is er natuurlijk gedurende de dag tijd en ruimte om verder te praten. Of dit nu is tijdens een wandeling in de omgeving of het koken van de pasta: er is alle gelegenheid om dieper in te gaan op je persoonlijke vraagstuk of nieuw verworven inzichten. Kortom, er zijn gedurende de dag vele contacturen.

Nazorg: Na je verblijf in Italië laat ik je natuurlijk niet aan je lot over. Uiteraard vind ik het prima als je na je traject nog telefonisch af en toe met mij van gedachten wilt wisselen over de vragen die je bezighouden.

Waar verblijf je?

Op een paar minuten afstand van Casa di Mirjam bevinden zich prachtige locaties waar je een week kunt verblijven. Een agriturismo, een villa of een b&b met of zonder zwembad in de Toscaanse heuvels. Een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. Samen kijken we welke accommodatie je het meeste aanspreekt. Met verschillende locaties heb ik een overeenkomst afgesloten. Om je een indruk te geven waar anderen je reeds zijn voorgegaan: La Casina di Lilliano of Casale dello Sparviero

Lunch en avondeten kun je nuttigen in Casa di Mirjam. Kortom, je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om de avond in gezelschap door te brengen. Je moet dan wel beschikken over eigen vervoer. Of wanneer je liever geen auto huurt kan ik je ’s ochtends ophalen en breng ik je na de coaching weer terug naar je accommodatie. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze. Ik streef ernaar je verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.

In deze video krijg je een indruk van de omgeving van Casa di Mirjam.

Waar vindt de coaching plaats?

Omringd door olijfgaarden en wijnranken in de heuvels van Toscane ligt Casa di Mirjam. Een karakteristiek huis dat onderdeel uitmaakt van de kleine Borgo Rencine. Een historische plek waar Etrusken en koningen je reeds zijn voorgegaan. De Borgo ligt vlak bij het prachtige plaatsje Monteriggioni en op slechts 20 autominuten van Siena.

Als je een liefhebber bent van de Italiaanse keuken kom je zeker aan je trekken. Koken is mijn andere passie. Ik kook dagelijks pure, (h)eerlijke en verse gerechten.

Kosten

Coachingstraject

De prijs voor een coachingstraject in Casa di Mirjam is vanaf € 1.497,- tot 2.495,- exclusief btw. Dit afhankelijk van het aantal dagen waar je voor kiest, het minimum is drie dagen. Op basis van de intake maak ik een offerte op maat.

De prijs is inclusief:

  • intakegesprek, indien mogelijk een-op-een op een locatie in Nederland
  • dagelijks een dagdeel coaching en meerdere contacturen
  • nazorg bij terugkomst in Nederland (telefonisch of online)

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • reiskosten Nederland – Italië
  • verblijfskosten
  • reis- en annuleringsverzekering

Regelmatig vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hierom bij je werkgever.

Bereikbaarheid

Casa di Mirjam ligt in de gemeente Castellina in Chianti, provincie Siena. Dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Pisa en Florence. Met Ryanair en Transavia vlieg je voordelig op Pisa. Tegen een vergoeding halen we je op van het vliegveld.

Wat zijn de ervaringen van de deelnemers op de lange termijn?

Een van de gasten heeft haar ervaringen en wat de coaching in het buitenland haar heeft opgeleverd prachtig verwoord. Dat geeft een mooi beeld wat de impact is van de reis op de lange termijn en welke resultaten er worden geboekt. Lees hier haar verhaal.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Vier keer per jaar breng ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen, coachingsreizen, workshops en initiatieven die er uit mijn koker komen. De Espresso brief direct in je postvak? Schrijf je dan hier in.

(Kijk voor meer foto’s, video’s, ervaringen van gasten en aanbiedingen op mijn Facebookpagina).

NOBCO

(Graag inspireer ik anderen, ook door middel van mijn teksten. Maar deze kopiëren is niet de bedoeling)

Een week bij Mirjam in Toscane was de perfecte mix in alle opzichten. Een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Een combinatie van hard werken en genieten van het mooie Italiaanse leven. Een combinatie van binnen zittend bij de houtkachel en buiten wandelend tussen de wijnranken. Een combinatie van vrolijke smalltalk en prettig confronterend worstelen.

Het hele traject in samenspraak en op maat gemaakt met passende methodes en opdrachten. Bedankt!

Man (30-er)
Na een moeilijke periode in mijn leven heb ik besloten een week naar Mirjam in Toscane te gaan. Van die keuze heb ik geen moment spijt gehad.

Mirjam en ik hebben veel gewandeld in de prachtige omgeving van haar huis. Tijdens de wandelingen heeft Mirjam mij geholpen met mijn coaching vraag. De gesprekken hebben mij het nodige zelfinzicht opgeleverd waarmee ik thuis verder kon. Naast de coaching is Mirjam ook een uitstekende gids en ze weet veel te vertellen over de omgeving.
Echt ideaal om op die manier het prachtige Italië te ontdekken.

Ook na de week in Toscane hebben Mirjam en ik contact gehouden.
Ik vind Mirjam een uitstekende coach en kan haar zeker aanraden.
Wat haar uniek maakt is haar persoonlijk manier van coachen.
Ik kan het iedereen aanraden om een week lang in Toscane aan jezelf te werken.

PS dan heb ik het nog niet eens over haar uitstekende kookkunsten gehad.
Als je de kans krijgt moet je zeker bij haar aanschuiven voor de lekkerste Italiaanse gerechten en een goed gezelschap.

Man (30-er)
Een coachingsweek bij Mirjam was een verademing. Even de hectiek van de Randstad achter mij laten en aan de slag met een vraag die mij al jaren puzzelde.

Ik verbleef in een agriturismo op vijf minuten rijden van Mirjam vandaan. Op mezelf en toch niet alleen, voor mij een perfecte combi. In de loop van de ochtend tufte ik dan naar Casa di Mirjam, alleen al de weg omhoog gaf mij in de ochtend mooie inzichten.

Mirjam is een vakvrouw. Ze wist precies welke theorieën aansloten bij mijn vraag. Vervolgens schakelt ze van inzicht naar actie. Want het is duidelijk dat het niet alleen maar bij praten blijft. Na vijf dagen was de cirkel rond. Ik had antwoord op mijn vraag en wist wat me te doen stond bij thuiskomst.

Ook naderhand heb ik nog met Mirjam contact gehad om het vervolgproces in Nederland mooi af te ronden.

Het was een stevige, mooie, belangrijke week voor mij. En in het Italiaanse landschap maakt het werken een stuk aangenamer.

Vrouw (40-er)
Ik werd 40 en had 14 jaar bij één bedrijf gezeten. Ik wilde ik het roer om. Een baan en een leven waarin ik mijn ware talenten ontdek en inzet. Maar hoe vind je die talenten en die baan?
Twijfel. Zal ik in m’n eentje op vakantie gaan en mijzelf trakteren op de Italiaanse keuken? Zal ik veel gaan sporten? In retraite? Of aanmelden voor een intensief coachingstraject?
Bij Mirjam in Toscane vond ik de perfecte mix, en antwoorden en vragen die mij sterken in de start van een nieuwe fase. Mirjam is scherp, ervaren, confronterend, gastvrij en een fantastische kok.

Grazie mille,

Reinier (40-er)
Mirjam is een topper! De afgelopen week heb ik vijf dagen (loopbaan)coaching gehad bij Casa di Mirjam in het prachtige Toscane. Tijdens deze coachingsdagen heb ik onwijs veel meters gemaakt, meer dan ik vooraf had verwacht. Van jaren stilstand nu naar vooruitgang. Mirjam is een geweldige coach. Ze stelt je op je gemak, is warm en kan zich goed verplaatsen in de ander. Daarnaast stelt ze kritische vragen, vraagt- en pakt door. Voor mij heeft dit veel nieuwe inzichten opgeleverd en heb ik veel geleerd. Naast het coachen blinkt Mirjam uit in haar kookkunsten. Eten bij Mirjam is iedere dag een feestje. Met veel tevredenheid en een glimlach kijk ik dan ook terug op afgelopen week. Dank voor de fantastische, leerzame week Mirjam!

Vrouw. (20-er)
Ik wens iedereen een Mirjam toe!

Wie iemand zoekt die zweverig is, is bij haar aan het verkeerde adres.
Met haar kennis en kunde koppelt Mirjam de theorie aan de praktijk en andersom en duikt diep de probleemstelling in. Mirjam is nuchter en direct, creëert door haar professionele en vriendelijke uitstraling een veilige setting en houdt je met haar prikkelende vragen de juiste spiegels voor. Hierbij kan zij de juiste hoeveelheid aan uitdaging goed doseren.

Persoonlijke ontwikkeling is niet altijd makkelijk “te verteren”, maar met Mirjam lijken de bergen nog maar heuvels.
Een jaar geleden in 2018 ben ik een week bij Mirjam geweest.
Dat was een hele bijzondere week voor mij, maar daarna is het een bijzonder jaar voor mij geworden waarin er veel veranderde. Om 1 voorbeeld te noemen: naast mijn werk op een bank ben ik nu wandeltrainer geworden! Super leuk en dit was nooit op mijn pad gekomen als ik niet in Casa di Mirjam was geweest.

Deze week ben ik 3 dagen terug gegaan om samen met Mirjam de puntjes op de i te zetten.
En wederom waren dit bijzondere dagen! Dit jaar hebben we de coaching wandelend gedaan door het prachtige landschap. Weer een hele andere dimensie! Hoe bijzonder bijvoorbeeld om zittend met de voeten in het water bij een watervalletje gecoacht te worden...

Lieve Mirjam.....wederom weer bedankt voor je liefdevolle coaching en voor de bijzondere dagen!

Dikke knuffel Lisette
Een GROOT avontuur

'Oijoijoi waar ben ik aan begonnen!'

Alleen op reis naar het buitenland was een overwinning voor mij. Naar Italië was ik ook nog nooit geweest. Van te voren zag ik allemaal beren op de weg…..wat als ik het niet kan vinden, wat als ik val (ben gevallen in de trein maar het viel mee haha) wat als ik verdwaal, wat als………en ga zo maar door. Maar uiteindelijk is het allemaal meegevallen en kon ik gewoon de weg vinden en met mensen kletsen. Heerlijk was dat om te ontdekken dat ik gewoon de vrijheid heb en niemand nodig heb dan alleen mijzelf!

Bij Casa di Mirjam is het ook super en mooi. Het was fijn om alleen maar naar mijzelf te kijken zonder invloed van het thuisfront. Mirjam heeft me een spiegel voorgehouden en mij bewust gemaakt over waarom ik de dingen doe zoals ik die doe. Op zoek gaan naar de kern. Mij realiseren dat ik de manager ben van mijn gedrag en niet iemand anders. Dat was een hele openbaring.
Mijn grenzen aangeven en duidelijk zeggen wat ik bedoel. Dat was wel moeilijk omdat ik dat nooit gewend was. Ik volgde maar iedereen en zei nooit datgene waar ik last van had. Doordat Mirjam met voorbeelden kwam ontdekte ik dat het ook anders gezegd kan worden. Dat vond ik wel fijn!
En zeker het boekje dat ik bij Mirjam heb gelezen “Ik ken mij ikken” was heel herkenbaar.
Het vragen om bedenktijd ipv direct ja te zeggen was een eyeopener en is eigenlijk heel makkelijk, maar doe je vaak niet in de hectiek van de dag. Een dag na thuiskomst heb ik het gelijk toegepast en kom er nu achter dat het eigenlijk wel meevalt door dat te zeggen en het geeft mij zoveel rust!

De middagen in Italië waren ook super. Alleen met de trein reizen was heel leuk en avontuurlijk. Dan kon ik de gesprekken van die ochtend een beetje laten indalen en veel wandelen. Dat had ik in Nederland ook nog nooit gedaan want ik zei altijd dat ik NL op mijn fiets had zitten. Ja ook weer beren op de weg zien en verklaren waarom ik niet kan wandelen. Maar eigenlijk is ook dat weer meegevallen en het gaat me helpen om wat meer te bewegen in combinatie met de sportschool en fietsen naar werk.

Bedankt Mirjam, dat je voor mij hebt gezorgd! Het was heerlijk en fijn en ik heb mezelf weer gevonden!

En ook Mietse de lieve kat, bedankt voor al je commentaar en gezelligheid! xxx

Charlotte (50-er)
De schoonheid van imperfectie

Na 25 jaar ontevreden met mezelf, een emigratie van Duitsland naar Nederland in mijn uppie, 9 jaar relatie met een "niet al te makkelijke" man, vervolgens 4 jaar een grote hoeveelheid aan scharrel-vriendjes en stuk gelopen korte relaties, 5 maanden overspannen thuis én geen succes bij de psycholoog te hebben gehad, was het tijd om andere stappen te zetten! Stappen om toch happy met mezelf en mijn omgeving te gaan worden.. En zo ging ik op zoek..

De tweede website op internet was gelijk raak. Met de theorie van de Ikken (Voice Dialogue) was ik in een eerdere cursus al mee in aanraking gekomen. Ik kon mij voorstellen, dat een verdere verdieping hierin nogmaals positief uit zou kunnen gaan pakken. Een uitgebreide e-mailwisseling en een lang telefoongesprek later, kreeg ik de bevestiging van waar ik op hoopte. En vervolgens was de week en de vlucht bij/naar Mirjam snel geboekt.

Het vervolg van deze referentie vind je hier: https://mirjamboot.nl › op-zoek-naar-mezelf-reis
Net terug van een coachingsweek bij Casa di Mirjam.
Wat een bijzondere week is dit voor mij geworden.
Bijna 50 jaar en nog nooit alleen op reis geweest…….hier begon mijn uitdaging al!

Gedurende de week heb ik veel inzichten gekregen die me gaan helpen anders in het leven te staan en anders op situaties te reageren, wat me nu al meer energie geeft!
De coaching van Mirjam is soms direct, soms pittig, maar altijd liefdevol!

Het concept van 1 op 1 coaching bij Mirjam in huis heb ik als uniek ervaren; zoveel aandacht voor jezelf, geen “ontsnappen”mogelijk, want indien nodig gaat het coachen ook onder het eten bijvoorbeeld gewoon door. Dit is iets wat je in geen andere coachingsvorm zal vinden.

Ook was het heerlijk om de middag vrij te zijn om het prachtige Toscane te ontdekken, maar bovendien hebben deze middagen mij veel zelfvertrouwen gegeven door deze dingen allemaal alleen te doen, wat ik normaal nog nooit had gedaan.

Al met al is het voor mij een week geweest die ik niet snel zal vergeten!!
Het is ook een week die ik iedereen gun: dus heb je de mogelijkheid om dit te doen, maar twijfel je nog…..ik zeg: “bij twijfel doen!”
Mirjam, je bent een top coach en een topvrouw, en ook jou zal ik niet snel vergeten!
En om met Pippi Langkous te eindigen: ”ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!”

Lisette (40-er)
Juni 2018, coachingsweek bij Mirjam

Nu een week geleden weer letterlijk ‘geland’ op Nederlandse bodem na een fantastische coachingsweek in Toscane bij Casa di Mirjam. En ‘landen’ is precies het juiste woord om te omschrijven wat ik voel. Na een week vol spannende, confronterende, liefdevolle, verbazende en geniet-momenten is mijn leven voor altijd veranderd. In de positieve zin, dat zeker. Mirjam is een topcoach, confronterend waar nodig, maar ook begripvol, meedenkend, en vol enthousiasme. Ze geeft ruimte om jezelf te ontdekken en hele grote stappen te maken tijdens je verblijf in Toscane.

Heel hard aan het werk geweest met mijn thema’s, aan de hand van onder andere Voice Dialogue en de Roos van Leary. Wat een openbaring, wat een opluchting en rust heeft het mij gebracht.

De middagen vrij ter invulling zijn heel speciaal. Alleen op pad naar San Gimignano, zelf bedenken wat ik wilde zien, waar ik op een terrasje ging zitten. Dat had ik nog nooit gedaan en wat voelde ik me sterk! Ook Siena gezien, een prachtig deel van de pelgrimsroute Via Francigena gewandeld, het fort van Monteriggioni bezocht en heerlijk in de tuin geluierd met een boek.

Mirjam, je bent een prachtig mens! Ik heb genoten van je kookkunsten, je gezelschap en je coach talenten! Een aanrader voor iedereen en een cadeautje aan mezelf.

Susanne, 40-er
Als ik terug kijk op mijn week in Toscane verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht.

Het was een mooi cadeau om een hele week te kunnen focussen op mezelf in een ontzettend mooie omgeving.
Natuurlijk was het af en toe confronterend maar Mirjam heeft er voor gezorgd dat ik inzicht kreeg in wat ik zelf graag wil en hoe ik dat kan realiseren.
Het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven.
Na deze week heb ik mijn energie weer terug gekregen en ben enthousiast met van alles aan de slag gegaan.

Mirjam is een goede coach en een fantastische kok en gastvrouw. Een verblijf bij haar is echt bijzonder en zou eigenlijk iedereen zichzelf moeten gunnen.

Nogmaals bedankt lieve Mirjam!

Janine (40-er)

Vorig jaar ben ik met Mirjam in contact gekomen via een vriendin van mij, die ook het coaching traject in Toscane heeft doorlopen.

Het punt waarop ik startte met Mirjam was het juiste moment. Ik zat ronduit slecht in mijn vel.

Na een aantal sessies in Nederland met Mirjam te hebben gehad, ben ik voor 6 dagen naar Italië gegaan voor de coachingsweek.

Het was zo heerlijk om even uit de dagelijks rush te stappen en deze dagen te genieten van deze geweldige plek. Wat een huis, super omgeving, en wat kan die Mir koken.

Het coachen was verhelderd, confronterend, verduidelijkend, maar vooral ook fijn. Ik vond het heerlijk om op deze praktische / persoonlijke wijze de puzzelstukken weer op de juiste plek te krijgen.

De manier waarop Mirjam inzichten gaf in mezelf sloot erg goed aan bij mij.

Er is nog veel te doen, te leren, maar vooral ook nog te genieten met mezelf ;-).

Mirjam bedankt voor dit mooie avontuur.

Richard (30-er)
Tijd voor jezelf, met jezelf. Een bijzondere ervaring!
 
Even de tijd stilzetten, terwijl de dagen in Toscane bij Mirjam heel snel voorbij vliegen. Hoe mooi is het dat je jezelf nog beter leert kennen door de juiste vragen van Mirjam? Dat je mag genieten van de prachtige rustige omgeving in Toscane en heel gastvrij wordt ontvangen? Een beetje Villa Felderhof gevoel. Het was voor mij in één woord: geweldig! Zo blij dat ik deze stap heb gezet.
 
De tijd bij Mirjam heeft me geholpen in bewustwording, ordening van gedachten en biedt me een prima basis om bewuste keuzes te maken in mijn verdere loopbaanstappen. Het bijzondere aan Mirjam's concept is dat je echt even uit je eigen wereld stapt, de impulsen van alle dag loslaat en zo wordt geholpen om tot de kern te komen. De wijze waarop Mirjam je meeneemt in je ontdekkingsreis, is prettig, open, spontaan en doortastend. Ik weet zeker dat ik bepaalde momenten uit de week in "Casa di Mirjam" terughaal op momenten dat ik het nodig heb.
 
Hartelijk dank Mirjam!

Liefs, Jolanda (40-er)
Wat een bijzondere ervaring!
Ondergedompeld in Italië en in mijzelf onder begeleiding van 100% Mirjam. Van de zelfgemaakte taart die in de keuken op je staat te wachten tot de mooie inspirerende en leerzame gesprekken. En van de heerlijke Italiaanse gerechten en drankjes tot ontmoetingen met de mooie mensen en plaatsen in jouw leven hier. Dank je wel, het was geweldig!

Liefs, Odette (30-er)
Een week in het prachtige Toscane met Mirjam
´s Ochtends na verwend te zijn met een uitgebreid ontbijt onder het genot van een pittig bakje koffie aan de slag met mezelf. Mirjam begeleidt je richting je doelen en is daarbij lief, attent, en opmerkzaam. Ze houdt je een spiegel voor wat confronterend is maar verhelderend werkt. Er is een goede balans tussen ´s ochtends hard werken en daarna je lekker te laten verwennen door onder andere Mirjams heerlijk zelfbereide maaltijden. Na de coaching heb je de rest van de dag voor jezelf om bij te komen van gekregen inzichten en is er de ruimte om hier bij stil te staan. Ik heb deze week inzichten opgedaan waar ik nu in Nederland verder mee aan de slag ga. Ik ben een heel stuk verder gekomen. Van mij krijgt ze goud!

Groetjes, Carlien (20-er)
De coaching van Mirjam heeft mij inzicht en ruimte gegeven in mezelf. Hiermee heb ik weer bagage waarmee ik met goede energie verder kan werken. Aan mezelf en op mijn werk.
En, zeker niet onbelangrijk: de omgeving in Toscane geeft inspiratie en rust. Het verblijf was echt top!

Monique (50-er, net...)
Wat ben ik blij dat ik de Coaching in Toscane heb gedaan!

Ik wou weg van alles en iedereen in mijn omgeving, erachter komen wie ik ben en wat ik wil in het leven.

Onafhankelijkheid en zelfvertrouwen krijgen waren mijn grootste doelen.

Zo begon mijn zoektocht op het internet, op zoek naar iemand die mij hierin kon helpen. Ik kwam op de site van Mirjam terecht en ik had er gelijk een goed gevoel bij. Het was eng om deze stap te zetten maar op dat moment had ik niks meer te verliezen en dacht ik: ''ik ga het doen!''

Ik heb direct contact opgenomen met Mirjam en de volgende dag had ik al een reactie. Daarna is het heel snel gegaan en 2 weken later begon mijn reis naar Toscane.

Dit was ook gelijk mijn eerste stap naar onafhankelijkheid! Want reizen in mijn eentje dat had ik nog nooit gedaan.

Dankzij de gesprekken vooraf met Mirjam en het vertrouwen dat Mirjam mij gaf durfde ik het avontuur aan.

Mirjam is een geweldige vrouw bij wie je je gelijk welkom voelt. Alles was perfect geregeld en ze is een geweldige kok! Wat heb ik genoten van al het lekkers dat op tafel voorbij kwam!

De gesprekken waren intensief en enorm verhelderend. Mirjam heeft mij echt anders laten denken en geïnspireerd om mijn eigen weg te vinden. Met een lach en een traan heb ik met hulp van Mirjam grote stappen gemaakt en ben ik met een stuk meer zelfvertrouwen en een uitgebreid actieplan weer naar huis gegaan.

Er zijn nog genoeg stappen om te zetten voor mij en ik heb nu de juiste handvatten om daarmee aan de slag te gaan. En ook de nazorg na de week in Toscane is helemaal goed geregeld. Als je toch nog even vastloopt staat Mirjam voor je klaar om je weer het zetje in de goede richting te geven!

Deze week was een geweldig begin en ik zit nu weer vol energie om aan de slag te gaan.

Bedankt Mirjam voor deze leerzame, inspirerende, gezellige en verhelderende week!

Dit was een reis die ik nooit meer zal vergeten!

Maud (20-er) 2017
Wat heb ik een fijne tijd gehad in Casa di Mirjam. Het is al een cadeautje voor jezelf om daar te mogen verblijven. Even werken aan jezelf...
Mirjam is een prachtig mens. Ze is direct, energiek en neemt alle tijd voor je. Intensief waren de gesprekken zeker, en af en toe ook een beetje emotioneel (kan zo fijn zijn).
Samen ga je kijken waar je staat (bewustwording en inzicht van al je waarden en normen, kernkwaliteiten, overtuigingen), om van daaruit te ondervinden en te kiezen wat het best bij je past. Waar word ik gelukkig van, wat wil ik in mijn leven en op werkgebied? Terug in Nederland ga ik hier op verder borduren.

Dank je wel voor alles!


Cynthia (40-er) 2017
Het daadwerkelijk besluit om een coachingstraject te volgen bij Mirjam in Toscane was voor mij al 50 procent winst. Op dat moment was ik namelijk al bezig met het veranderen van mijn mindset en dit proces werd in ‘Casa di Mirjam’ geïntensiveerd.

Elke ochtend had ik een sessie om kritisch mijn normen, waarden en kwaliteiten onder de loep te nemen, inzicht en bewustwording. In de bloei van mijn leven een mooie manier om mijzelf beter te leren kennen. Vragen als wat zijn mijn doelen in de toekomst en hoe ga ik daar naar toe werken zijn veelvuldig gepasseerd.

De rest van de dag was het prima vertoeven in de mooie omgeving. Een wandeling door het bos, een citytrip, relaxen met een boek in de tuin en afsluitend lekker eten. Mirjam maakt dit zelf klaar met ingrediënten uit de streek. Heerlijk!

Mirjam heeft me in laten zien hoe groot de invloed van patronen is op hoe je denkt en uiteindelijk handelt. Je hebt zelf de regie over je leven en ik ben blij dat ik me daar bewuster van ben geworden. Precies wat ik nodig had. Nu met overtuiging de toekomst tegemoet.

Casa di Mirjam, bedankt! Ik zou het zo weer doen.

L. (20-er) 2017
Als ik mijn tevredenheid over de coaching in Toscane in sterren kon uitdrukken dan kreeg je het maximale aantal Mirjam, inclusief een bonus ster! Wat is er mooier dan iemand die op persoonlijk vlak vast zit weer in beweging te krijgen?
Bedankt voor nieuwe inzichten, beleven van heerlijke Italiaanse cultuur, enorme gastvrijheid en deze zeer bijzondere manier van coachen.
Plekje in mijn hart!

Amanda (30-er)
Ik zit al een veel te lange tijd niet lekker in mijn vel en ben ik onlangs persoonlijk vastgelopen wat een behoorlijke impact heeft op mezelf en mijn directe omgeving.

En dat ik daar nu dan ook echt klaar mee was, maakte dat ik op zoek ging naar een passende ondersteuning voor een geestelijke reset.

Al jaren roep ik, dat ik eens een weekje voor mezelf wil! Even weg, even meer rust, even tot mezelf komen en helemaal niets te moeten. En nu was de tijd daar om eens werkelijk actie te ondernemen!

Hoe fijn was het dat Mirjam, via via, op mijn pad kwam. En de mogelijkheid voor een week coaching en focus op mezelf in Toscane sprak me meteen heel erg aan.

Binnen een week was de keuze gemaakt en al snel zou ik vertrekken. De voorbereiding en de reis naar haar prachtige stek was al een avontuur op zich en de ‘halve’ behandeling.

Wat voelde ik me stoer, zo in mijn eentje op pad!

Na een warm welkom heb ik me gesetteld op deze prachtige heuvel en de volgende dagen met goede motivatie aan de slag met mezelf, het onthaasten, weer kunnen genieten, emoties de ruimte geven, meer orde in mijn hoofd en in het bijzonder het inzicht: ‘Ik ben Oke!’

Ik heb op meerdere fronten een mooie Reis gemaakt deze week, ‘de Reis van de Held’.
Genoten van de rust en de ruimte in de bekwame handen van Mirjam in dit heerlijke huis en de inspirerende omgeving.

De inzichten van deze week en het actieplan zijn er om mee door te pakken.
Dankbaar voor dit persoonlijke avontuur, ik had het niet willen missen en gun het iedereen.

Mirjam is een bijzonder mens, en zij gaat compleet voor jouw geluk!


Lenny (40-er)
In juni 2016 heb ik besloten een week op coachingsweek te gaan in Toscane. De afgelopen jaren waren hectische jaren door o.a. een scheiding en een drukke baan. Al mijn energie ging op aan mijn werk. Ik bedacht me dat ik het roer om wilde gooien, maar hoe?

Via internet kwam ik op de website van Mirjam terecht. Ik was direct enthousiast toen ik de coachingsweek in Toscane las. Dit is wat ik nodig had.

Het was een leerzame week. Ik ben mezelf bewust geworden van een aantal van mijn kernkwaliteiten waardoor ik bepaalde situaties nu beter begrijp. De uitdaging is nu om mijn andere kernkwaliteiten te ontdekken. Daarnaast heb ik ook vele tips gekregen om assertiever te worden.

De locatie is perfect, boven op een berg met een prachtig uitzicht dus je kunt er heerlijk tot rust komen.

Na de coachingsweek heb ik meer vertrouwen en zit ik beter in mijn vel. De laatste dag heb ik samen met Mirjam een actieplan gemaakt en ik ben nu druk bezig om dit actieplan uit te voeren.
In mijn hoofd is het rustiger en ik kan beter met bepaalde situaties omgaan. Ik ben erg blij dat ik deze coachingsweek heb gevolgd en kan het iedereen aanbevelen.

Hartelijk dank Mirjam je bent een top-coach! Ik heb veel van je geleerd.

Bianca Engelbert (20-er)
Coaching in Toscane? Ik kan het iedereen aanraden. De rust, het authentieke huis, het geweldige uitzicht en de heerlijke Italiaanse keuken. Wat een prachtige plek om nieuwe inspiratie op te doen. Het is het beste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Los van de dagelijkse drukte, helemaal focussen op jezelf en je doelen. En de volgende dag gewoon lekker verder de diepte in. Mirjam is een fantastisch mens en een geweldige coach die vanuit oprechte interesse tot de kern komt Een geweldige ervaring waar ik met veel plezier op terug kijk.

Judith (50-er)
Als afsluiting van mijn langdurige loopbaan bij een grote organisatie heb ik het opleidingsbudget besteed aan twee weken coaching bij Mirjam in Rencine in combinatie met een cursus Italiaans in Siena. Wat een goede beslissing! Mirjam woont op een fantastische plek buiten de hectiek van de stad in een historische Borgo. Volop rust en ruimte met uitzicht op de Chiantivallei. In één woord: prachtig. Mirjam is een fantastische kok en gastvrouw. Het doel van de coaching was o.a. om te leren genieten van de nieuwe fase die nu is aangebroken na mijn afscheid bij de organisatie. Een luisterend oor, nieuwe energie en inspiratie is wat het me heeft opgeleverd. En ik ben meer dan blij met het resultaat.
Ze coachte me ook in het verkennen van Toscane, de Italianen en het Italiaanse leven. Rijden in Italië is wel een vaardigheid apart...
Gaandeweg voelde ik me een Italiaanse onder de Italianen. Het waren twee weken die wel een maand leken...

Tony (60-er)
Een week naar Toscane was voor mij om stil te staan over de manier waarop ik mijn leven leid en hoe ik het leven wil leven. Mijn belangrijkste vragen waren 'hoe haal de ik bevestiging uit mij zelf' en hoe geef ik mijn kwaliteiten vorm (zodat ik niet in mijn valkuilen stap). Door de rust en de focus kwamen de inzichten met behulp van Mirjam vrij snel. De tijd vloog voorbij. Heb genoten van de natuur en de rust. Helaas geen wilde zwijnen gezien ondanks de nachtsafari! Maar ondanks dat een echte aanrader.

Monique (40-er)
Individuele coaching bij Mirjam Boot gun ik iedereen. Zij benadert je persoonlijk en ontspannen en zet je aan het denken. Ik heb de juiste zet gekregen en dat maakt mij blij. Het kwam eerst binnen in mijn hoofd en later drong het tot mij door. Het helpt extra als je naar de rust in het mooie Italië kunt gaan. 's Middags had ik tijd om te fietsen (te leen) door de schitterende omgeving van Sienna. Vanuit het huis op de top van de heuvel wandel je langs de Chianti-druiven. De aandacht, het lekkere Italiaanse eten en de mooie omgeving hebben mij geïnspi
Direct bellen 06-20971410
© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist