Wandelreis IT

7-daagse wandel-coachingsreis in de heuvels van Toscane

Rust, vrijheid en een goed gesprek. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de coachingsreis in Toscane. Begin oktober organiseer ik weer de wandel-coachingsreis in de Toscaanse heuvels. Deze reis is perfect voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en klaar is om de volgende stap te zetten op zijn levenspad. En terwijl je werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling kun je tegelijkertijd genieten van het prachtige Toscaanse landschap.

Nieuw, reisdata najaar 2024:

  • zondag 6 oktober t/m zaterdag12 oktober 2024

Een goed gesprek in de Toscaanse heuvels

Vijf dagen lang lopen we door de Toscaanse heuvels, van de ene historische plek naar de volgende prachtige locatie. Aan het eind van de middag nuttigen we een aperitivo op het dorpsplein en ’s avonds genieten van een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Deze reis is een combinatie van bewegen en tegelijkertijd vertragen want naast de inspanning is er de ontspanning. Je bent een week weg van het thuisfront, even geen dagelijkse beslommeringen en niemand die een appel op je doet.

Pelgrimeren doet inspireren

Voor deze coachingsreis in Toscane hoef je niets te doen. Behalve misschien een fysieke voorbereiding. Ik regel de overnachtingen, bagagevervoer en een goed gesprek. Ik leid je door de heuvels, vertel je de geschiedenis van de streek en regel van A tot Z je reis. Gedurende de dag is er alle tijd en ruimte om te sparren, te reflecteren, te luisteren en te vragen. En wanneer ik spreek vanuit eigen ervaring weet ik dat pelgrimeren enorm kan inspireren.

De groep bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen. Kortom, dat biedt genoeg dynamiek en daarnaast ruimte voor individuele aandacht.

Ter inspiratie bekijk hier de prachtige beelden van de reis in oktober 2022.

Direct naar:

Welke vraag neem je mee?

Voordat we aan onze coachingsreis beginnen hebben we een individueel een-op-een gesprek. Dan kunnen we in de eerste plaats met elkaar kennismaken. En ten tweede bespreken we welke vraag je meeneemt op deze reis.

Bijvoorbeeld: Je zit tussen twee banen in en je wilt het ene goed afronden en de baan die voor je ligt met open vizier starten. Maar het kan ook zijn dat je een patroon wilt doorbreken? Of is er een verandering die je in gang wilt zetten maar weet je niet hoe? Misschien wil je je bezinnen op het leven dat je nu leeft? Of heb je een verlangen maar durf je daar (nog) niet naar te handelen?

En aan het einde van de week heb je gegarandeerd het antwoord op je vraag gevonden.

Welke route lopen we?

Deze coachingsreis in Toscane lopen van San Miniato naar Siena. Een van de mooiste gedeeltes van de Via Francigena. Het zijn vijf etappes tussen de 13 en 23 kilometer per dag. En om zoveel mogelijk te genieten van de week vermoed ik dat een beetje oefenen van te voren fijn is, maar een bergbeklimmer hoef je niet te zijn. Want bovenal lopen we de tocht samen en dat maakt een groot verschil, samen loopt natuurlijk een stuk lichter dan alleen. En daarnaast zijn we zo snel als de langzaamste loper. En daarnaast loop je zonder bagage, dat wordt namelijk geregeld.

Dit zijn de etappes die we gaan lopen:

  • Dag 1: San Miniato – Gambassi 23 km
  • Dag 2: Gambassi – San Gimigiano 14 km
  • Dag 3: San Gimigiano – Colle di val d’Elsa 15 km
  • Dag 4: Colle di val d’Elsa – Monteriggioni 17 km
  • Dag 5: Monteriggioni – Siena 22 km

Schrijf je hier in voor deze bijzondere wandel-coachingsreis.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een individueel coachingstraject in Toscane. Ook tijdens deze reis lopen we regelmatig wanneer je dat wilt. En zo niet, dan blijven we op het terras, onder de parasol in de tuin. Een week lang de focus op jezelf, lees hier hoe anderen deze reis hebben ervaren.

Wil je op de hoogte blijven?

Vier keer per jaar verstuur ik de Espressobrief. Korte en krachtige updates over de coachingsreizen in Italië, nieuwe initiatieven en af toe een beetje leesvoer. Wil je de nieuwsbrief direct in je postvak? Dan kun je je hier direct inschrijven.

NOBCO

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist