mirjam boot

Altijd maar ‘aan staan’

05-04-2023 |

Heb jij ook het gevoel altijd maar ‘aan’ te staan?

En dan wil je ook nog optimaal presteren…dat is misschien wat veel gevraagd van jezelf. Of niet?

Het huidige systeem verleidt ons dagelijks om heel veel ballen in de lucht te houden. En na zo’n dag stuiter je als het ware ‘s avonds je bed in om de volgende dag weer in de startblokken te gaan staan. Maar ach, daarmee vertel ik je niets nieuws. 😊

Een van de redenen waarom ik zo af en toe op mijn Toscaanse heuvel zit is om uit deze ratrace te stappen. Een moment van rust en ruimte om daarna weer de energie te hebben om gas te kunnen geven. Even stilstaan, vertragen, reflecteren en kauwen op nieuwe ideeën. En dan alleen, niet met anderen die weer een beroep op me kunnen doen.

Deze ervaring deel ik al vele jaren graag met mijn klanten. Hoe mooi dat binnenkort de deuren van Casa di Mirjam weer open gaan. Een plek waar je intensief aan de slag gaat met je persoonlijke vraagstuk. Gedurende een week de focus op jezelf. Jij staat centraal in dit één-op-één coachingstraject. Kortom, geen quick fix. Dat is niet mijn stijl. En dat doen we al genoeg denk ik…

Wil je meer informatie hoe zo’n week eruit ziet, wat de mogelijkheden zijn en wanneer er nog plaats is? Neem contact met op (en dat verplicht je tot niets😊)

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist