coaching en training in het buitenland

In 2018 is duo-verblijf ook mogelijk!

10-11-2017 |

Kunnen we ook met z’n tweeën coaching hebben in Toscane?

Enkele weken geleden kreeg ik voor het eerst deze vraag en het antwoord is: ja!

Misschien is de stap iets minder groot wanneer je met z’n tweeën afreist voor coaching in het buitenland of vind je het financieel aantrekkelijker om samen te gaan, wat je reden ook is, de mogelijkheid is er nu.

Wanneer je met z’n tweeën naar Toscane wilt komen voor coaching moeten de vraagstukken waar je mee aan de slag wilt wel enigszins met elkaar overeenkomen. Je wilt bijvoorbeeld allebei je assertiviteit vergroten of aan de slag met het thema onafhankelijkheid.

Vraagstukken waar mensen regelmatig mee komen vind je hier.

Wanneer er een duo-verblijf is starten we de dag gezamenlijk en behandelen we onderwerpen die voor beiden van toepassing zijn. Daarna is er een individuele coachingssessie van ongeveer anderhalf uur. Het kan betekenen dat één persoon in de ochtend en de ander in de middag aan het werk gaat.

Wel belangrijk is dat wanneer je met z’n tweeën komt, je elkaar voor de volle 100% vertrouwt en elkaar de ruimte geeft.

Je hebt allebei je eigen slaapkamer en je deelt de badkamer met z’n tweeën. Kortom, de eerste verdieping heb je samen geheel tot je beschikking.

De tweepersoons kamer tijdens je verblijf.

Kosten

Wanneer je met z’n tweeën komt zijn de kosten voor de coaching lager. De kosten voor het verblijf per persoon zijn gelijk aan de reguliere coachingsweek. Wil je een prijsindicatie voor een een duo-verblijf in Toscane of heb je andere vragen, neem dan contact met me op. Dat is geheel vrijblijvend.

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist