schiermonnikoog

Coaching op Schiermonnikoog

26-09-2020 |

Het eiland doet wat met je

Wanneer je op de boot zit en je de haven van Lauwersoog kleiner ziet worden laat je letterlijk en figuurlijk je dagelijkse beslommering even achter je. De wind, de zee en de zilte lucht van Schiermonnikoog zijn mooie ingrediƫnten voor een succesvolle coaching. Tijd om je te focussen, reflecteren, plannen maken en te ontspannen.

Waarom Schiermonnikoog?

Mijn overtuiging is dat de omgeving ertoe doet tijdens een coachingstraject. Schiermonnikoog is bij uitstek een locatie die rust en ontspanning met zich meebrengt. En dat zorgt ervoor dat de coaching veel meer impact heeft. Er is even geen afleiding en je hebt alle tijd en ruimte om met je persoonlijke vraagstuk aan de slag te gaan. Tevens heb je tijd voor jezelf om te ontspannen. De coachingsgesprekken doen we bij voorkeur buiten, op het strand, in een duinpan of al wandelend door de bossen.

(In het coachingsmenu kun je nog meer mogelijkheden ontdekken van coaching op locatie.)

duinen Schiermonnikoog

Voordat we op reis gaan

Voorafgaand aan het coachingstraject hebben we een intakegesprek. We maken dan kennis, kunnen ervaren of er de welbekende klik is en we onderzoeken je coachingsvraag. Wat wil je bereiken met de coaching. Wat moet het coachingstraject je opleveren? Vervolgens doe ik je een voorstel op maat aangezien geen traject gelijk is. Op die manier gaan we goed voorbereid van start.

Stel je eigen pakket samen

Coaching op Schiermonnikoog is een flexibel concept. In overleg stellen we samen jouw reis samen. Iedere reis is maatwerk. Ik regel vervolgens de praktische zaken. Wat zijn de keuzemogelijkheden:

  • De duur van het coachingstraject. Het minimum is drie dagen en het maximum is vijf dagen.
  • Je voorkeur qua type overnachting, bed en breakfast of hotel.

Tijdens het coachingstraject houden we ons vanzelfsprekend aan de RIVM-richtlijnen en blijven we op anderhalve meter afstand.

Liever in de toekomst naar Toscane of een andere vorm van coaching? Bekijk hier de mogelijkheden in het coachingsmenu.

NOBCO

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist