‘Ik ben tot veel meer in staat’

12-12-2016 |

‘Ik kan het niet alleen!!’

Deze overtuiging had ik mij in de loop der tijd stevig eigen gemaakt. Ik geloof erin dat we samen altijd meer kunnen bereiken dan alleen. Maar ik merkte ook dat ik me door mijn overtuiging afhankelijk ging opstellen. Ik durfde het stuur niet zelf in handen te nemen. Dit gaf bij mij grote frustraties. Er moest iets gebeuren! Mijn vraag was: “Hoe krijg ik het gevoel weer terug dat ik op mezelf kan vertrouwen?’ En toen kwam Coaching in Italië op mijn pad… Reizen en coaching in één.

Voordat ik vertrok had ik met Mirjam al een gesprek gehad waarin mij duidelijk werd hoe ik mijzelf had geconditioneerd (zoals Mirjam dat zegt) en mijzelf regelmatig belemmerde op basis van irrationele gedachten. Toen kwam het moment van het doorbreken van mijn patroon…niet meer samen maar alleen. Ik ging alleen naar Amsterdam, ik was alleen op het grote Schiphol, alleen met de trein door Toscane. Tijdens het reizen realiseerde ik mij dat de coaching voor mij was begonnen, en hoe!

En wat een beloning heb ik gekregen door het te doen. De reis was geweldig. Ik heb ervaren waar ik allemaal toe in staat ben als ik anders denk en doe. De onrust verdween en er kwam rust in mijn hoofd en lijf. En als bonus heb ik veel schitterende dingen gezien. Mocht het even wat minder gaan dan pak ik deze foto erbij!  Amanda je kunt het ook alleen….

Coachingstraject afgerond nu genieten in Monteriggioni Nu genieten van Monteriggioni

Gaat je voorkeur uit naar een coachingsreis in Nederland? Kijk hier de mogelijkheden. Wist je dat loopbaancoaching grotendeels aftrekbaar is voor de belasting? Lees het hier in de nieuwsbrief: Andiamo avanti…verso il futuro!

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist