coaching tijdens je vakantie

Coaching tijdens je vakantie

07-07-2017 |

Hoe verloopt nu zo’n dag in Casa di Mirjam?

Kies je voor coaching tijdens je vakantie dan snijdt het mes aan twee kanten: investeren in je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd ontspannen en tot rust komen in één van de mooiste gebieden van Europa. In Casa di Mirjam ligt de nadruk behalve op de coaching ook op ontspanning en even niets moeten. Presteren en druk zijn is hier niet aan de orde. We beginnen de dag dan ook niet super vroeg. Eerst ontbijten we uitgebreid samen in de tuin.

Na het ontbijt ruim ik de de keuken op en hebben we even een moment om ons als het ware te ‘resetten’. Tijd om ons klaar te maken voor de coaching. We zoeken dan een plek in de schaduw en gaan aan de slag.

Doel bepalen en committeren

De eerste dag herhalen we nog een keer de doelen die je wilt behalen met de coaching zodat de focus helder is en we weten waar we ons aan committeren. In de dagen die volgen beginnen we altijd met een terugblik op de vorige dag en de vraag waar jij het die dag over wilt hebben. Daarnaast heb ik een route uitgestippeld op basis van je vraag.

De coaching duurt ongeveer 2,5 à 3 uur. Ik zit er niet met stopwatch naast maar meestal is na een aantal uren de rugzak vol en de batterij leeg. Het kan zijn dat je nog een vraag van me meekrijgt waar we de volgende dag op verder borduren.

De middag kun je vrij invullen. De één houdt een siësta, de ander gaat naar het zwembad en weer een ander gaat naar een historische plek in de buurt. Ik kies er bewust voor de middagen niet samen door te brengen, ik leid alleen maar af… Het geeft je de ruimte om ook na te denken over al hetgeen er gezegd is in de ochtend en dit te laten bezinken.

Als we weer bij elkaar komen rond 19.00 uur nemen we een aperitivo en ga ik koken. We eten en praten of gaan naar een openluchtconcert en soms gaan we nog een ijsje halen in de buurt. Rond middernacht is het weer donker en stil in Casa di Mirjam.

Lees hier de hele nieuwsbrief: La vita è bella

coaching vakantie

 

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist