Veelgestelde vragen

Wanneer weet ik wie er nog meer meegaan op reis? Wanneer de groep compleet is maken we een groep aan in whatsapp. Dat geeft je de mogelijkheid wanneer je daar behoefte aan hebt contact te leggen en eventueel afspraken te maken over de reis. Sommigen reizen vanuit Nederland gezamenlijk.

Op welke luchthaven vlieg ik? Diverse luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven rechtstreeks op Pisa of Florence. Op de internationale luchthaven Pisa landen Ryanair (vanaf Eindhoven) en Transavia (vanaf Schiphol). Je kunt ook kiezen voor het vliegveld nabij Florence, Amerigo Vespuci. Zowel KLM als Vueling vliegen vanaf Amsterdam op deze luchthaven. De luchthaven ligt op ongeveer vijf kilometer van het centrum vandaan. Vanaf het vliegveld ga je met de tram rechtstreeks naar het centrum in twintig minuten.

Haal je me op van het vliegveld? Vanaf het vliegveld ga je individueel per trein naar San Miniato. Van te voren krijg je een overzicht met de treintijden en nummers doorgestuurd. Afhankelijk van hoe laat iedereen landt op Pisa of Florence bepalen we het exacte tijdstip waarop we aankomen in San Miniato Basso en van daaruit naar San Miniato Alto met de taxi naar boven gaan.

Wanneer weet ik of de reis doorgaat Uiterlijk zes weken voor aanvang weet je of de reis definitief doorgaat. Het minimum aantal deelnemers is vier en het maximum is zes deelnemers.

Is de reis voor iedereen geschikt? Belangrijk is dat je van te voren regelmatig lange afstanden loopt. Een paar keer 25 km ‘in de benen hebben’ is essentieel. Wanneer je daar nog weinig ervaring mee hebt doe je vooral jezelf een plezier om dit van te voren te trainen. Leeftijd vind ik geen criterium, er zijn jongeren met weinig ervaring en ouderen met veel ervaring. Kortom, in een persoonlijk gesprek bepalen of de reis bij je past.

Moet ik een echt probleem hebben om mee te kunnen? Reflectie, inzicht en bewustwording staan centraal tijdens deze reis. En om dit proces te ondersteunen staat er iedere dag één vraag centraal. Daarnaast hebben we iedere dag een één-op-één gesprek ook als je geen probleem hebt 😊

Wat moet ik allemaal meenemen voor deze reis? Een lijst met alle benodigdheden krijg je ruim van te voren toegestuurd. Te denken valt aan: een dagrugzak, regenkleding, waterflessen, blarenpleisers, etc.

Staat je vraag er niet bij? Stel hem hier!

teamcoaching buitenland

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist