Boek je voor eind maart? Dan krijg je een cadeau!

19-01-2018 |

Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief van Casa di Mirjam. Eigenlijk vind ik het woord ‘nieuwsbrief’ een beetje afgezaagd maar ik heb er helaas nog geen goed alternatief voor gevonden. Het doel van de nieuwsbrief is om je een nog duidelijker beeld te geven hoe mensen hun verblijf en de coaching in Toscane ervaren. Welke resultaten er worden geboekt op de langere termijn en hoe het de gasten nu vergaat na het coachingstraject. Ik vraag ze regelmatig om hun verhaal te delen met de lezer. Daarnaast geeft de nieuwsbrief je impressies van de plek en de sfeer zodat je goed kunt inschatten of dit de coachingsreis is die bij je past.

Wanneer je na het lezen van de nieuwsbrief een idee hebt welke naam daar beter bij past dan hoor ik het graag!

Je krijgt een cadeau

In deze laatste nieuwsbrief geef ik een terugblik op het afgelopen jaar en een kijkje in de toekomst. En wanneer je boekt voor eind maart krijg je van mij een leuk en vooral boeiend cadeau. Nieuwsgierig? Lees de nieuwsbrief 🙂

De allernieuwste nieuwsbrief, december 2017, vind je hier.

Voice Dialogue

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist