Mirjam Boot

Mijn klanten kunnen mij het beste beschrijven. En dit is wat zij over mij zeggen:

‘Met Mirjam lijken de bergen nog maar heuvels’

‘Wie iemand zoekt die zweverig is, is bij haar aan het verkeerde adres. Met haar kennis en kunde koppelt Mirjam de theorie aan de praktijk en andersom en duikt diep de probleemstelling in. Mirjam is nuchter en direct, creëert door haar professionele en vriendelijke uitstraling een veilige setting en houdt je met haar prikkelende vragen de juiste spiegels voor’.

‘In het kennismakingsgesprek kreeg ik al direct het gevoel dat ze mij begreep; mijn uitdagingen en ambitie had ze haarfijn door. Door haar warmte en open houding geeft ze het vertrouwen dat alles bespreekbaar is. En dat is het ook’.

‘In wandelsessies en gesprekken op kantoor heeft ze mij laten inzien welk gedrag mij helpt en remt in mijn ambities. Ze stelt (ook confronterende) vragen waardoor je zelf gaat nadenken. Zelfreflectie doe ik vaak en graag, maar Mirjam wist nieuwe patronen en angsten bloot te leggen’.

‘Mirjam weet bij vele mensen de gevoelige snaar te raken, waardoor zij deze mensen ook daadwerkelijk in beweging krijgt. Dit doet zij op de voor haar kenmerkende wijze: eerlijk, duidelijk en empathisch’.

Waarom kiezen voor Mirjam Boot?

Zoveel coaches, zoveel stijlen… Naast kennis en ervaring is de stijl en aanpak van de coach denk ik doorslaggevend voor je keuze. Wat mij typeert is dat ik met beide benen op de grond sta, je af en toe stevig aan de tand zal voelen en resultaat- en oplossingsgericht ben.

Mensen in beweging krijgen is de rode draad in mijn leven. Onder het motto: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Of het nu gaat over je stijl van communiceren, de keuzes die je wilt maken in je loopbaan of de samenwerking in je team. Wie ben je in de kern, wie wil je zijn, wat vind je belangrijk en hoe geef je daar praktisch vorm aan? Ik draag geen pasklare antwoorden aan, maar ik stel de juiste vragen om je te helpen je eigen ontdekkingstocht te volgen.

In de loop der jaren heb ik tal van cursussen en trainingen gevolgd om mijzelf te voorzien van de nodige tools om dit werk effectief te kunnen doen. Maar de belangrijkste opleiding is mijn eigen leven.

Ervaring

Reeds achttien jaar ondersteun ik bedrijven en organisaties als trainer en coach. Ik ben begonnen bij de trainingsorganisatie Jansse en Koekkoek in Groningen waar ik intern ben opgeleid als trainer/coach communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een tijd waarin ik enorm veel ervaring heb opgedaan, mijzelf heb leren kennen en veel kennis heb vergaard. In 2008 was het tijd om mijn eigen weg te gaan en werk ik nu als zelfstandig trainer, coach en adviseur.

Via de Hogere Hotelschool en de zakelijke dienstverlening ben ik geworden wie ik nu ben. Zowel in binnen- en buitenland ben ik werkzaam (geweest) voor diverse opdrachtgevers zoals Dr. Oetker (Leeuwarden en Amersfoort), Topicus (Deventer), De Brauw, AEB Amsterdam, Kluwer, Ahold, GGZ Utrecht en diverse gemeentes.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd pendel ik tussen Groningen, Amsterdam en Toscane. Dat brengt de nodige dynamiek met zich mee. In de heuvels van Toscane neem ik volop deel aan het altijd kleurrijke Italiaanse leven. Daarnaast zit ik graag met mijn handen in de aarde, maak ik mijn eigen likeuren, jam en pastasauzen, en schuif graag aan bij de Italiaanse buren voor een goed bord pasta. In 2016 heb ik de deuren geopend van Casa di Mirjam en dat betekent voor mij dat Italië nu ook beroepsmatig is.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.


© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist