Mirjam Boot

Reeds achttien jaar ondersteun ik bedrijven en organisaties als trainer en coach. Ik ben begonnen bij de trainingsorganisatie Jansse en Koekkoek in Groningen waar ik intern ben opgeleid als trainer/coach communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een tijd waarin ik enorm veel ervaring heb opgedaan, mijzelf heb leren kennen en veel kennis heb vergaard. In 2008 was het tijd om mijn eigen weg te gaan en werk ik nu als zelfstandig trainer, coach en adviseur.

Via de Hogere Hotelschool en de zakelijke dienstverlening ben ik geworden wie ik nu ben. Zowel in binnen- en buitenland ben ik werkzaam (geweest) voor diverse opdrachtgevers zoals Dr. Oetker (Leeuwarden en Amersfoort), Topicus (Deventer), De Brauw, AEB Amsterdam, Kluwer, Ahold, GGZ Utrecht en diverse gemeentes.

Mensen in beweging krijgen is de rode draad in mijn leven. Onder het motto: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Of het nu gaat over je stijl van communiceren, de keuzes die je wilt maken in je loopbaan of de samenwerking in je team. Wie ben je in de kern, wie wil je zijn, wat vind je belangrijk en hoe geef je daar praktisch vorm aan? Ik draag geen pasklare antwoorden aan, maar ik stel de juiste vragen om je te helpen je eigen ontdekkingstocht te volgen.

Waarom kiezen voor Mirjam Boot?

Inmiddels zijn er in Nederland al behoorlijk veel trainers en coaches. Kortom, er valt genoeg te kiezen en voor ieder wat wils. Naast kennis en ervaring is de stijl en aanpak van de coach denk ik doorslaggevend voor je keuze. Wat mij typeert is dat ik met beide benen op de grond sta, je af en toe stevig aan de tand zal voelen en resultaat- en oplossingsgericht ben. Mijn klanten beschrijven mij als pittig, persoonlijk, praktisch, sterk betrokken, warm en humorvol.

In de loop der jaren heb ik tal van cursussen en trainingen gevolgd om mijzelf te voorzien van de nodige tools om dit werk effectief te kunnen doen.

In mijn vrije tijd pendel ik tussen Groningen, Amsterdam en Toscane. Dat brengt de nodige dynamiek met zich mee. In de heuvels van Toscane neem ik volop deel aan het altijd kleurrijke Italiaanse leven. In 2016 heb ik de deuren geopend van Casa di Mirjam. Gasten verblijven hier een week voor intensieve coaching om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Thema’s zijn persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling of managementcoaching.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Mirjam Boot


© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist