Individuele coaching

Maak het jezelf makkelijker

Je wilt je verder ontwikkelen op professioneel- en/of persoonlijk vlak. Misschien ervaar je jouw vraagstuk als een worsteling en dit wil je nu doorbreken. Hoe dan ook wil je het jezelf vooral makkelijker maken in de toekomst. Makkelijker in je persoonlijke leven of in je rol als leidinggevende of in het maken van keuzes. Coaching is een intensieve en effectieve aanpak voor heel veel verschillende vragen. Persoonlijke individuele (online)coaching is geschikt als je doelgericht, één-op-één, concreet en in een veilige setting met je eigen vraagstuk aan de slag wilt. Life coaching, individuele leiderschapscoaching en loopbaancoaching zijn mijn specialiteiten.

Je wilt:

 • … je zelfvertrouwen vergroten
 • … grenzen beter leren aangeven (assertiever handelen)
 • … leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en versterken
 • … je loopbaan onder de loep nemen en keuzes daarin maken
 • … meer inzicht in je kwaliteiten en talenten en hoe deze in te zetten
 • … de draad weer oppakken na een burn-out
 • … balans vinden tussen privé en werk
 • … je onafhankelijkheid en zelfstandigheid vergroten
 • … inzicht in het doel van je eigen leven en daar naar handelen
 • … het roer omgooien en leren omgaan met ‘de beren op je weg’
 • … gewoon weer een blijer mens worden
 • … je communicatie stijlen herkennen en uitbreiden
 • … patronen doorbreken en nieuw gedrag aanleren

Mijn rol als coach

Mijn doel is dat ik snel weer overbodig ben, dan heb ik mijn werk goed gedaan. Ik geloof erin dat coachingstrajecten kort kunnen zijn om iemand weer op weg te helpen. Dat maakt het zeker niet oppervlakkig maar laten we het ook niet groter maken dan nodig is.

Ik ben coach en dat betekent voor mij dat je niet bij mij in therapie komt. Niet je verleden staat centraal maar je toekomst.

Als coach houd ik je een spiegel voor, geef ik feedback en denk ik met je mee. Af en toe zal ik je ook liefdevol confronteren. Ik daag je uit om je gedragspatronen, overtuigingen, waarden en normen te ontdekken en te erkennen. Samen kijken we naar alternatieven die bij je passen en haalbaar zijn. Je nieuwe inzichten kun je gelijk toepassen in je dagelijkse praktijk.

Mijn tarief

Het tarief voor de online coaching is € 95,- excl. btw. Ik maak namelijk geen kosten om een locatie te regelen en/of reistijd. Het reguliere tarief is € 125,- per uur, excl. btw. Dit is inclusief het intakegesprek en de voorbereiding.

Het Coachingsmenu

Optie 1: Regulier Coachingstraject

Een coachtraject bestaat meestal uit vijf gesprekken van anderhalf à twee uur. Vooraf bepalen we samen welke doelen je wilt behalen. Wanneer ben jij tevreden aan het einde van het traject. Daar richten we ons op. Tijdens het traject houden we scherp in de gaten of het voldoet aan je verwachtingen. Tenslotte bespreken we of jij je doel hebt gehaald. Deze vorm van coaching kan overal in het land. Ik maak gebruik van locaties van het Coachingshuis.

Optie 2: Online coaching

De wereld verandert sinds het Corona virus in een rap tempo en dat vraagt flexibiliteit en creativiteit. Meebewegen met wat er kan en wat niet meer kan. Online coaching is een veilige manier van coaching. Twijfel je of online sessies wel iets voor je zijn? We hebben eerst geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek en een intake. Daarin kun je ervaren of online coachen bij je past. Daarna besluiten we samen of we doorgaan of niet.

Optie 3: Het Pieterpad, een mooie combi van coaching en wandelen

Al lopend door Nederland aan de slag met jouw persoonlijk vraagstuk. Wanneer je het Pieterpad loopt ga je daadwerkelijk van A naar B, zowel fysiek als mentaal. Dichtbij huis en tegelijkertijd afstand nemen van je dagelijkse beslommeringen. Iedere dag lopen we een etappe en komen we komen we dichter bij de antwoorden waar jij naar op zoek bent. Zie voor verdere informatie: wandelcoaching

wandelcoach

Optie 4: Coachingsreis Italië

Wanneer reizen in Europa weer mogelijk is gaan de deuren van Casa di Mirjam subito weer open. Een kleine week coaching en ontspanning in de Toscaanse heuvels. Het voordeel is dat je in een korte periode je resultaat behaalt en de impact groot is. De thema’s betreffen persoonlijke individuele loopbaancoaching, life-coaching of leiderschapscoaching. Zie voor verdere informatie: Coaching in Toscane. 

Persoonlijke individuele loopbaancoaching en lifecoaching

Optie 5: Coaching op jouw eigen unieke locatie

En de laatste optie is coaching op een locatie die jijzelf bepaalt! Wil je coaching op de alm? Of een prachtig fjord in Noorwegen? Of gaat je voor keur uit naar een pelgrimstocht in Europa? Het kan! Hoe dan ook is het een plek waar jij je goed voelt. De plek moet aan een aantal voorwaarden voldoen: rust, ruimte en genoeg mogelijkheden om te kunnen ontspannen. Samen maken we het programma en bekijken we de mogelijkheden. Dit coachingstraject is maatwerk en elke keer uniek.

Wil je een indruk krijgen hoe zo’n coachingstraject verloopt? Lees hier de terugblik van het coachingstraject in Tirol.

coaching op locatie
NOBCO

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist