Individuele coaching

Wat kun je verwachten van individuele coaching?

Individuele coaching is geschikt als je doelgericht, één-op-één, concreet en in een veilige setting met je eigen vraagstuk aan de slag wilt op het gebied van je professionele- en/of persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een intensieve en effectieve aanpak voor heel veel verschillende vragen.

Je wilt:

 • … je zelfvertrouwen vergroten
 • … grenzen beter leren aangeven
 • … persoonlijk leiderschap versterken
 • … je loopbaan onder de loep nemen en keuzes daarin maken
 • … meer inzicht in je kwaliteiten en talenten en hoe deze in te zetten
 • … de draad weer oppakken na een burn-out
 • … balans vinden tussen privé en werk
 • … je onafhankelijkheid en zelfstandigheid vergroten
 • … inzicht in het doel van je eigen leven en daar naar handelen
 • … het roer omgooien en leren omgaan met ‘de beren op je weg’
 • … gewoon weer een blijer mens worden
 • … je communicatie verbeteren
 • … patronen doorbreken en nieuw gedrag aanleren
Mijn tarief

Het tarief is € 125,- per uur, excl. btw. Dit is inclusief het intakegesprek en voorbereiding.

Het Coachingsmenu

Vanaf oktober 2019 is het Coachingsmenu uitgebreid. Naast de reguliere coaching en de coaching in Toscane is het nu óók mogelijk om te kiezen voor: Een goed gesprek op de hei, een dag Schiermonnikoog of een locatie die jijzelf kiest!

Ik bied deze mogelijkheid aan omdat ik heb gemerkt dat één goed gesprek met de juiste vragen al heel veel inzichten en antwoorden kan geven die je verder helpen.

Daarnaast is de coaching in Toscane voor sommigen net een brug te ver. En dus ben ik gaan kijken welke mogelijkheden ik in Nederland kan aanbieden.

En mocht je wel interesse hebben in een coachingstraject in Italië dan kan dit ook een mooie opstap en kennismaking zijn.

Optie 1: Regulier Coachingstraject

Een coachtraject bestaat meestal uit vijf gesprekken van anderhalf à twee uur. Een traject bestaat uit minimaal drie gesprekken. Vooraf bepalen we samen welke doelen je wilt behalen. Wanneer ben jij tevreden aan het einde van het traject. Daar richten we ons op. Tijdens het traject houden we scherp in de gaten of het voldoet aan je verwachtingen. Tenslotte bespreken we of jij je doel hebt gehaald. Deze vorm van coaching kan overal in het land. Ik maak gebruik van locaties van het Coachingshuis.

Optie 2: Een goed gesprek op de hei

Een individueel gesprek terwijl we dwalen over de hei in Dwingeloo. Tijdens onze wandeling hebben we de ruimte en de tijd om te sparren, de diepte in te gaan, te reflecteren, keuzes te maken en de confrontatie op te zoeken. Doordat we buiten in beweging zijn maakt dat de thematiek vaak al een stuk lichter. Tijd: minimaal 2,5 uur

Kosten: € 295,-

Mocht je deze wandeling op een andere plek in Nederland willen dan kan dat ook. Kom maar met een voorstel! Dan breng ik wel de reiskosten in rekening.

Optie 3: Een of meerdere dagen Schiermonnikoog

We treffen elkaar in Lauwersoog en nemen de veerboot van 09.30 uur naar Schiermonnikoog. Even afstand nemen van je dagelijkse beslommeringen. De wind, de zee en de zilte lucht. Mooie ingrediënten om te reflecteren, plannen te maken en antwoorden te vinden. De coaching begint wanneer we voet op het eiland zetten en sluiten af om 16.00 uur. Je kunt dan de boot nemen van 16.30 uur of er voor kiezen nog een nachtje te blijven om wat na te mijmeren, de dag te laten bezinken of nog gewoon wat van het eiland te genieten…

Kosten: € 495,- voor één dag

Wanneer je de voorkeur geeft aan meerdere dagen coaching op het eiland neem dan even contact met me op en dan maak ik een offerte op maat.

Optie 4: Coachingsreis Italië

En tenslotte is er de mogelijkheid om te kiezen voor de coachingsreis in Italië. Maximaal vijf dagen individuele coaching achterelkaar. Het voordeel is dat je in een korte periode je resultaat behaalt en de impact groot is. Zie voor verdere informatie: Coaching in Toscane.

Naast de coachingsweek is er in juni en eind september ook een loopbaantraining in Toscane. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling in Toscane: coaching en ontspanning tijdens je vakantie

Optie 5: Coaching op jouw eigen unieke locatie

En de laatste optie is coaching op een locatie die jijzelf bepaalt! Wil je coaching op de alm? Of een prachtig fjord in Noorwegen? Of gaat je voor keur uit naar een pelgrimstocht in Europa? Het kan! Hoe dan ook is het een plek waar jij je goed voelt. De plek moet aan een aantal voorwaarden voldoen: rust, ruimte en genoeg mogelijkheden om te kunnen ontspannen. Samen maken we het programma en bekijken we de mogelijkheden. Dit coachingstraject is maatwerk en elke keer uniek.

Wil je een indruk krijgen hoe zo’n coachingstraject verloopt? Lees hier de terugblik van het coachingstraject in Tirol.

coaching op locatie

Mijn rol als coach

Mijn doel is dat ik snel weer overbodig ben, dan heb ik mijn werk goed gedaan. Ik geloof erin dat coachingstrajecten kort kunnen zijn om iemand weer op weg te helpen. Dat maakt het zeker niet oppervlakkig maar laten we het ook niet groter maken dan nodig is.

Ik ben coach en dat betekent voor mij dat je niet bij mij in therapie komt. Niet je verleden staat centraal maar je toekomst.

Als coach houd ik je een spiegel voor, geef ik feedback en denk ik met je mee. Af en toe zal ik je ook liefdevol confronteren. Ik daag je uit om je gedragspatronen, overtuigingen, waarden en normen te ontdekken en te erkennen. Samen kijken we naar alternatieven die bij je passen en haalbaar zijn. Je nieuwe inzichten kun je gelijk toepassen in je dagelijkse praktijk.

NOBCO


© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist