Individuele coaching


Wat kun je verwachten van individuele coaching?

Een coachtraject bestaat meestal uit vijf gesprekken van anderhalf à twee uur. Vooraf bepalen we samen welke doelen je wilt behalen. Wanneer ben jij tevreden aan het einde van het traject. Daar richten we ons op. Tijdens het traject houden we scherp in de gaten of het voldoet aan je verwachtingen. Tenslotte bespreken we of jij je doel hebt gehaald.

Individuele coaching is geschikt als je doelgericht, concreet en in een veilige setting met je eigen vraagstuk aan de slag wilt op het gebied van je professionele- en/of persoonlijke ontwikkeling.

Je wilt:

 • … je zelfvertrouwen vergroten
 • … je grenzen beter leren aangeven
 • … persoonlijk leiderschap versterken
 • … je loopbaan onder de loep nemen en keuzes daarin maken
 • … meer inzicht in je kwaliteiten en talenten en hoe je deze gaat inzetten
 • … de draad weer oppakken na een burn-out
 • … weer balans vinden tussen privé en werk
 • … je onafhankelijkheid en zelfstandigheid vergroten
 • … inzicht in wat je nu echt wilt in je werk of leven en daar naar handelen
 • … het roer omgooien en leren omgaan met ‘de beren op je weg’
 • … gewoon weer een blijer mens worden
 • … je communicatie verbeteren
 • … patronen doorbreken en nieuw gedrag aanleren

Coaching is een intensieve en effectieve aanpak voor heel veel verschillende vragen. We gaan één op één aan de slag met jouw vraagstukken.

Mijn rol als coach

Ik ben coach en dat betekent voor mij dat je niet bij mij in therapie komt. Niet je verleden staat centraal maar je toekomst.

Als coach houd ik je een spiegel voor, geef ik feedback en denk ik met je mee. Af en toe zal ik je ook liefdevol confronteren. Ik daag je uit om je gedragspatronen, overtuigingen, waarden en normen te ontdekken en te erkennen. Samen kijken we naar alternatieven die bij je passen en haalbaar zijn. Je nieuwe inzichten kun je gelijk toepassen in je dagelijkse praktijk.

Mijn doel is dat ik snel weer overbodig ben, dan heb ik mijn werk goed gedaan. Ik geloof erin dat coachingstrajecten kort kunnen zijn om iemand weer op weg te helpen. Dat maakt het zeker niet oppervlakkig maar laten we het ook niet groter maken dan nodig is.

De coachgesprekken kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden. Ook coaching ‘on the job’ is mogelijk.

Mijn tarief

Het tarief is € 125,- per uur, excl. btw. Dit is inclusief het intakegesprek en voorbereiding. De meeste individuele coachingssessies duren 1.5 à 2 uur afhankelijk van het onderwerp en hoe vaak we elkaar treffen.

Tijd voor een goed gesprek

Een individueel gesprek op de heide. Tijdens onze wandeling hebben we de tijd en de ruimte om te sparren, de diepte in te gaan, dilemma’s onder de loep te nemen en daarnaast buiten in beweging te zijn. Dat maakt de thematiek vaak al een stuk lichter. Tijd: 1 dagdeel

Een dag Schiermonnikoog

Een dag helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen. Even geen afleiding. Telefoon uit, tijd voor ontspanning, luisteren, keuzes maken, doelen helder krijgen, plannen maken. Aan het einde van de dag met een opdracht terug naar huis! Tijd: 1.5 dagdeel

Coachingsreis Italië

En tenslotte is er de mogelijkheid om te kiezen voor de coachingsreis in Italië. Maximaal vijf dagen individuele coaching achterelkaar. Het voordeel is dat je in een korte periode je resultaat behaalt en de impact groot is. Zie voor verdere informatie: Coaching in Toscane.

Naast de coachingsweek is er in juni en eind september ook een loopbaantraining in Toscane. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling in Toscane: coaching en ontspanning tijdens je vakantie


© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist