Waarom wachten? Online!

10-04-2020 |

De wereld verandert op dit moment in een rap tempo en dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Meebewegen met wat er kan en wat niet meer kan. Er is echter één ding dat niet verandert in deze bizarre tijd…en dat is de behoefte om met elkaar in verbinding te zijn. En misschien nu wel meer dan ooit tevoren. Daarom start ik vandaag met online coaching.

Online coaching

Mijn visie is dat coaching op heel veel plekken kan en op verschillende manieren. Het kan in je achtertuin, in Toscane, de Alpen of online.

Online coaching is een prima alternatief voor traditionele coaching. En juist nu omdat we tijdelijk minder direct contact met elkaar kunnen hebben. Je bent niet fysiek in dezelfde ruimte maar er is wel sprake van een echt gesprek. Online coaching is er in alle soorten en maten. De communicatie verloopt via video, chat, telefoon, per mail of een combinatie van de vormen. Samen kijken we naar welke vorm je voorkeur uitgaat.

Het coronavirus kunnen onzekerheden en angsten oproepen. zowel zakelijk als privé die je graag zou willen bespreken. Of wellicht heb je een ander vraagstuk – en nu extra mogelijkheden om daaraan te werken. Want wat je straks wilt daar kun je nu aan beginnen

Werkwijze en kosten

We hebben eerst geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek en intake. Daarin onderzoeken we je coachingsvraag, wat wil je bereiken en wanneer ben je tevreden. En we komen erachter of we de welbekende ‘klik’ hebben. Daarnaast kun je gelijk ervaren of online coachen bij je past of niet. Na het gesprek besluiten we of we samen doorgaan of niet.

Online coaching scheelt geld en tijd vanwege uitblijvende reiskosten of reistijd. Ik bereken €95,- per uur.

Heb je vragen of interesse? Stuur me een bericht via whatsapp, e-mail of bel.

En wanneer het weer mogelijk is om live te coachen en we onbezorgd naar buiten kunnen zijn er diverse mogelijkheden. In het coachingsmenu vind je alle opties.

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist