Een week van stilstaan en vooruitkijken

Spannende, confronterende en geniet-momenten

17-06-2018 |

Een week vol spannende, confronterende, liefdevolle, verbazende en geniet-momenten

Nu een week geleden weer letterlijk  ‘geland’ op Nederlandse bodem na een fantastische coachingsweek in Toscane bij Casa di Mirjam. En ‘landen’ is precies het juiste woord om te omschrijven wat ik voel. Na een week vol spannende, confronterende, liefdevolle, verbazende en geniet-momenten is mijn leven voor altijd veranderd. In de positieve zin, dat zeker. Een reis waar mijn eigen persoonlijke ontwikkeling centraal stond. Mirjam is een topcoach omdat ze confronterend is waar nodig, maar ook begripvol, meedenkend, en vol enthousiasme. Ze geeft ruimte om jezelf te ontdekken en hele grote stappen te maken tijdens je verblijf in Toscane.

Ik ben heel hard aan het werk geweest met mijn thema’s, aan de hand van onder andere Voice Dialogue en de Roos van Leary. Wat een openbaring, wat een opluchting en rust heeft het mij gebracht.

De middagen vrij ter invulling zijn heel speciaal. Alleen op pad naar San Gimignano, zelf bedenken wat ik wilde zien, waar ik op een terrasje ging zitten. Dat had ik nog nooit gedaan en wat voelde ik me sterk! Ook Siena gezien, een prachtig deel van de pelgrimsroute Via Francigena gewandeld, het fort van Monteriggioni bezocht en behalve dat ook heerlijk in de tuin geluierd met een boek.

Mirjam, je bent een prachtig mens! Ik heb genoten van je kookkunsten, je gezelschap en je coach talenten! Een aanrader voor iedereen en een cadeautje aan mezelf. Persoonlijke ontwikkeling combineren met een reis naar het prachtige Toscane.

Susanne, 40-er

Juni 2018, coachingsweek bij Mirjam

persoonlijke ontwikkeling reis

Heb je een andere locatie in gedachten? Naast de coaching in Toscane bestaat er de mogelijkheid je eigen reis samen te stellen. Lees hier het verhaal van de coaching van twee weken in de Alpen.

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist