persoonlijke ontwikkeling tijdens mijn vakantie

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de vakantie

23-02-2018 |

Negen maanden later…
Nee ik heb geen kind gekregen maar de afgelopen 9 maanden waren wel een hele bevalling! πŸ˜‰
Werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling tijdens mijn vakantie heeft namelijk een enorme impact gehad.

Zoals in mijn eerdere referentie ook staat was het een grote en enge stap om in mijn eentje naar Toscane te gaan. Hoe eng ik het toen ook vond het was de beste stap die ik ooit gezet heb. Zelfs nu 9 maanden later denk ik nog veel terug aan mijn tijd bij Mirjam en hoeveel ik gegroeid ben in deze week! De rust, de goede gesprekken, het lekkere eten en echt even tijd voor mezelf. Ik kan wel zeggen dat ik af en toe zelfs een beetje heimwee heb naar deze geweldige plek en vrouw.

Na mijn avontuur in Toscane had ik de smaak helemaal te pakken en ben ik in mijn eentje meegegaan met een groepsvakantie. Iets wat ik nooit had gedaan als ik niet bij Mirjam was geweest. Ik ben bij terugkomst ook direct met mijn actieplan aan de slag gegaan. Dit was niet makkelijk, er waren nog dingen uit het verleden die ik af moest ronden waar ik toch wel tegenop zag. Maar dankzij de goede handvatten en steun van Mirjam heb ik toch de juiste stappen gezet. Toen ik weg ging uit Toscane zei Mirjam: β€˜β€™ ik laat je pas los wanneer je mij niet meer nodig hebt’’ en dit was zeker weten niet gelogen. Bij terugkomst in Nederland bleef Mirjam voor mij klaar staan wanneer nodig. En ze gaf mij de juiste duwtjes in de rug als ik vastliep.

Onafhankelijk en zelfverzekerd na mijn coachingsweek in Toscane

Ik kan nu zeggen dat ik beter in mijn vel zit dan ooit te voren. Onafhankelijk en zelfverzekerd ben ik nu zeker. Verder pak ik dingen nu aan in plaats van dat ik afwacht. 9 maanden geleden had ik niks gezegd als ik het ergens niet mee eens was. Nu kom ik voor mijzelf op en durf ik mijn mening te geven. Ik heb grote stappen gemaakt met mijn studie. Ik werk nu bij de stage van mijn dromen en ik heb weer helemaal mijn eigen draai gevonden in het leven. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft tijdens de vakantie een enorme boost gekregen.

Mirjam nogmaals heel erg bedankt voor alles!! Ik kan niks anders dan positief zijn over jou en de coachingweek in Toscane. En tegen iedereen die nog twijfelt om deze reis te maken zeg ik: DOEN!!

(Maud) 20-er

persoonlijke ontwikkeling vakantie

Wil je weten hoe het programma eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan hier.

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist