Wat levert de coachingsreis je op?

07-07-2017 |

Een jaar later…zoveel blijer. Van opgebrand naar energiek!

Een jaar geleden was ik een opgebrand vogeltje en stond mijn leven volledig in het teken van werken. Naast de vele uren bracht het werk me te weinig voldoening. Doordat ik opgebrand was kon ik weinig meer hebben. Ik besloot dat het tijd was voor verandering! Maar wat had ik nodig? Ik wilde niet alleen maar wroeten in mijn verleden maar juist de focus leggen op de toekomst. Een coachingsreis was voor mij de meest logische keuze en het leek me een mooie kans om dit in Italië bij Mirjam te gaan doen. Een week stevig aan de slag en daarnaast de broodnodige ontspanning.

Wie ben ik nu werkelijk?

Tijdens deze week zijn we vooral aan het werk gegaan met mijn kernwaarden om te ontdekken wie ik nu echt daadwerkelijk ben. Daarnaast was assertiviteit een belangrijk thema voor mij. Ik vond het super interessant om mijn kernwaarden te ontdekken en hiermee ook mijn valkuilen en allergieën. Nu helpt het me in het dagelijks leven om situaties te kunnen plaatsen. Waar ik hiervoor boos of geïrriteerd raakte om iemand zijn gedrag kan ik nu makkelijk mijn schouders ophalen. Ook kan ik mijn grenzen nu goed aangeven omdat ik weet wat ik wil en waard ben. Dit heeft me een stuk zekerder gemaakt.

Waar ik vorig jaar al moe werd van de gedachte aan sporten heb ik nu zin om na het werk met mijn vriendinnen een rondje hard te gaan lopen. Doordat ik mijn energie juist kan inzetten houd ik veel meer energie over.

Resultaat na een jaar: ik ben van baan gewisseld, heb veel meer energie, maak makkelijker keuzes, voel me zekerder en ben gewoon een blijer mens.

Heel soms heb ik weer even een dip en pak ik de aantekeningen van Mirjam erbij waardoor ik me weer snel kan herpakken. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze coachingsreis voor mij een hele verbetering op mijn leven is geweest. Het heeft mijn leven gewoon een heel stuk makkelijker gemaakt.

Voor meer informatie over de coachingsreis in Italië klik hier.

Lees hier de nieuwsbrief: Voorproefjes op de lente

Bianca vertelt haar verhaal

© Mirjam Boot 2015 | By Websiteanalist